Medlemsfordele

3. november 2016

  • Deltagelse på åbne cykelhold koster 40 kr pr gang. 
  • Aktuelt kampagne-tilbud gælder, hvis det er bedre end nedenstående tilbud
  • 5 mdr kontant basismedlemskab koster 1500 kr
  • 12 mdr medlemskab betales til listepris på alle medlemskaber, men du får 14 måneder (udløbsdatoen rettes)
  • Andre medlemskaber på månedsbasis er til listepris
  • Ved indmeldelse betales der kun for medlemskort (100 kr). Du sparer altså 190 kr for indmeldelsen
  •  

Spørg i receptionen for yderligere information

 

 

 Oktober 2016          

Skatepro.dk

SkatePro tilbyder alle Rimos medlemmer nedenstående rabatter. Rabatterne gælder såvel i butikkerne i København og Århus som på skatepro.dk. Gælder også produkter hos Nordic Sport. For at opnå rabatten kan du som medlem af Rimo rekvirere rabatkode ved at skrive til rul@rimo.dk

SkatePro yder Ringsted Motionsklub (RIMO) en rabat på produkter 

* 5,00% rabat på den til enhver tid gældende tilbudspris.

* 10,00% rabat på den til enhver tid gældende normalpris.

Den ydede rabat vil altid være den af ovenstående som resulterer i den højst mulige rabat. Derudover gælder

SkatePro's sædvanlige salgs- og leveringsbetingelser.

 

 

 

26. september 2016

LOOP RINGSTED tilbyder alle medlemmer af RIMO træning til særlig favorabel pris, nemlig for 169 kr pr. måned. Husk at medbringe gyldigt RIMO medlemskort for 2016. Medlemkortet kan printes ud direkte fra hjemmesiden, læs her hvordan.

LOOP RINGSTEDs hjemmeside

 

28. juni 2016

https://vandreshoppen.dk

Vandreshoppen.dk har specialiseret sig i at finde vandreudstyr, hovedsageligt rygsække og letvægtstelte i Europa, af såvel kendte som ukendte mærker, hvor det er brugbarheden og ikke mærket der er i fokus. Hos Vandreshoppen.dk kan du købe vandrestave, rygsække, telte og meget mere, i en god kvalitet!

Medlemmer af RIMO får 10% rabat ved køb i onlinebutikken på Vandreshoppen.dk. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter.

For at få rabatten skal rabatkoden benyttes: rimo2016 og der skal skrives i kommentarfeltet.

Hilsen
Oskar V Møller

 

 

15. august 2015

Vi har fået et nyt medlem i cykelafdeligen. Vi mødte hende omkring Sorø, hvor hun kørte alene. Vi inviterede hende med på turen og nu er hun medlem! Velkommer i klubben Line Jørnow. Line er medindehaver af brillebutikken Øjensynlig i Sorø og tilbyder alle RIMOs medlemmer 10% rabat på Adidas sportsbriller - en lidt dyr men meget populær brille, der kan fåes med automatisk farveskift og læsefelt.


Storegade 48, Sorø, mobil 21 70 31 12

 

7. maj 2015

RIMO har indgået aftale medlemsaftale med Centerleder Tom Hansen Key2Fitness, Klosterparks Alle 10. Telefon 56 76 73 66

  • Fuldtidsmedlemsskab holdtræning inkluderet for 179 kr/måned og 0 kr i oprettelse
  • Fuldtidsmedlemsskab uden holdtræning 149 kr/måned og 0 kr i oprettelse

 

 

RIMO har indgået aftale med opstartsfirmaet ActiveNow, hvor RIMO medlemmer kan opnå 20% rabat på Beanie Haip Huen. Du kan lytte til musik og besvare opkald, uden brug af irriterende øretelefoner. Se mere på www.activenow.dk. Kontakt Jeppe på info@activenow.dk.

 

 

 

Vi er en række professionelle løbere, som driver iloebesko.dk, hvor vi laver løbesko anmeldelser, brugbare guides, sjove beregnere og nyttige løbeprogrammer. Alt er gratis.

 

Her ser du, hvor du som medlem af RIMO kan opnå fordele:

14. september 2014 har RIMO indgået en aftale med Chris fra uniwatches i Roskilde så medlemmer får 10% rabat på alle armbåndsure. Brug rabatkoden UNIRIMO.

www.uniwatches.dk


Fra Festinas Tour de France-kollektion.

 

Aftercykling første tirsdag i måneden i sommersæsonen hos Cafe Wagner Tinggade. Hüseyin tilbyder 10% rabat, hvis du har RIMO tøj på.

 

FRI BIKESHOP Nørregade 34 - giver RIMO medlemmer 10% rabat mod forevisning af gyldigt RIMO medlemsbevis. Dog ikke på nedsatte varer eller ved finansiering.

 

Aahøj Cykler ApS Køgevej 3, Ringsted  v/Flemming Aahøj giver RIMO medlemmer 10% rabat på altDog ikke på nedsatte varer eller ved finansiering.

Aahøj Cykler ApS forhandler, i samarbejde med Sportskompagniet, tri-tøj, løbetøj og cykeltøj blandt andet i mærkerne "Fusion" og "Craft". Sportskompagniet er desuden leverandør af løbetøjet til Rimo.

 

 

ProfCykler Ringsted tilbyder RIMO's medlemmer 10% rabat på alt, undtagen tilbudsvarer, ved fremvisning af gyldigt medlemsbevis. Dog ikke på nedsatte varer eller ved finansiering.

ProfCykler v/ Laurits Enevoldsen
Sct. Hansgade 33
4100 Ringsted
Tlf. 4053 8956
 

  

11. februar 2014

FYSIKKEN tilbyder RIMOs medlemmer fri træning for 200,- om måneden mod fremvisning af gyldigt medlemsskab. Tilbuddet gælder ved tilmelding af PBS betaling - ingen binding, men kan opsiges med 1 måneds varsel. 

FYSIKKEN
Fuglebakken 1
4100 Ringsted
Tlf. 3167 3057
www.fysikken.dk

 

 

RIMO er medlem af følgende organisationer, hvor du som RIMO medlem kan opnå fordele: Deltagelse i arrangementer, kurser m.m. til nedsat pris

Dansk Atletikforbund www.dansk-atletik.dk

Danmarks Cykelunion - DCU www.dcu-cykelmotion.dk

Danske Gymnastik- & Idrætsforeninger - DGI  www.dgi.dk